Over ons

Uw personele vraagstukken ondergebracht bij een dienstverlener!

ABR Traffic Services biedt u deze mogelijkheid. Met haar jarenlange ervaring in het arrangeren van veiligheid rondom de werkplek en in het verkeer is zij een dienstverlener waar u uw zaken gerust aan kunt uitbesteden. Wij vinden het een uitdaging om uw projecten samen met u tot een goed einde te brengen.

ABR Traffic Services weet dat de sector zich de laatste tijd steeds meer onderscheidt door de hoge mate van dienstverlening, tijd, flexibiliteit en service. Juist deze uitgangspunten vertegenwoordigt ABR Traffic Services en heeft in korte tijd geresulteerd in een sterke groei van de onderneming en een uitbreiding van diensten. ABR Traffic Services maakt deel uit van de ABR Groep.

De ABR Groep verenigt gespecialiseerde uitzendbedrijven in diverse markten en segmenten. Met haar gelieerde uitzendondernemingen is zij instaat de opdrachtgever geheel te ondersteunen bij de uitvoering en begeleiding van de projecten.

 

Contactgegevens

Neem contact op met ABR Traffic Services voor meer informatie over de mogelijkheden.

ABR Traffic Services (Den Hoorn)
Vrij Harnasch 114E
2635 BZ Den Hoorn
T: 015 - 256 13 08

Piketnummer: 06-48905625

E: info@abrtrafficservices.nl

Openingstijden:
ma t/m vr: 7.00 - 18.00 uur

Wij zijn altijd op zoek naar:
Verkeersregelaars, Veiligheidsmedewerkers Tramspoor, Veiligheidsmedewerkers Metro, Evenementen Begeleiders, Parkeerwachten, etc.

 

 

© 2016-2024 ABR Groep